Enthousiaste collega huisarts gezocht in Rumst. Vast of tijdelijk (met optie vast).

Vacature geplaatst op 5 aug 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk Tuinwijk
Tuinwijk, 64 bus 00-02
2840 Rumst
België

Interesse in deze vacature?

Mireille
Meijer
Functie omschrijving
Enthousiaste collega huisarts gezocht voor een kleine praktijk in Rumst. Deze praktijk ben ik solo begonnen en heb van 2014 een toffe collega gehad, dewelke in en door Covid helaas afscheid heeft moeten nemen. Voor mij en de verpleegkundige alleen is de praktijk te groot, dus ik ben op zoek naar versterking. Tijdelijk of vast, zowel als de uren, alles is te bespreken. Ik ben me ervan bewust dat het aanbod groot is, maar bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek zonder verplichtingen, of je nu iets zoekt op korte of langere termijn.
Over de praktijk
De praktijk bevindt zich in Rumst. Het betreft een praktijk met 2 kabinetten en een wachtzaal in een modern appartementsgebouw met een aparte ingang voor de praktijk. Intussen heb ik een verpleegkundige in dienst. Zij werkt 26u per week (en verdient zichzelf eigenlijk terug). Zij neemt naast verpleegkundige taken ook telefoons en administratie op zich. Het patiëntenbestand is erg gevarieerd en ik denk dat het lieve mensen zijn.  Al voor, maar nog meer sinds, de Covid crisis, hebben we veel begrip en dankbaarheid (en chocolade) mogen ontvangen. De huisbezoeken zijn beperkt in aantal en afstand. Het is niet de bedoeling uit te groeien tot een zeer grote praktijk. Het 'kleinschalige' is naar mijn mening juist de charme, het maakt dat je eigenlijk wat dichter bij de patiënten staat, je kent ze natuurlijk beter.  Dit zijn leuke contacten. Momenteel is er (al enkele jaren) een patiëntenstop. Indien gewenst zou er in de toekomst wel ruimte zijn voor een beetje uitbreiding.
Wachtdienstregeling & werktijden
De werktijden zijn bespreekbaar. Alles is bespreekbaar. Ik kan me geen probleem bedenken, waar geen oplossing voor gevonden kan worden. Er is een weekwacht regeling op kleine schaal (Rumst, Reet en Terhagen). Momenteel komt dit neer op 1 nachtwacht per 3 weken, thuis, maar na 21u nog zelden een oproep. De weekendwacht is op de wachtpost N16 te Puurs te doen. Dit zijn zo'n 6 a 7 shiften van 12u per jaar met een goede verloning. Ook deze weekendwacht is via Permamed geregeld, wat maakt dat een wacht wisselen, delen, overlaten en extra wachten doen gemakkelijk te regelen is. 
EMD pakket & consultatiesysteem
Daktari wordt gebruikt als medisch programma en  Doctena als online agenda. www.huisartsenpraktijktuinwijk.be