Dynamische collega gezocht voor groeiende praktijk

Vacature geplaatst op 12 jul 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
collega huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Rodestraat 3
3290 Schaffen
België

Interesse in deze vacature?

Sofie
Vanroy
Functie omschrijving
Met de komst van mijn derde kindje, wordt duidelijk dat de work/life balance wat overhelt in de verkeerde richting.  Nog steeds even enthousiast doe ik mijn werk als huisarts, maar ik geef met plezier  een frisse geest/collega de ruimte om in te stappen.  Naast wat meer privé tijd hoop ik zo ook wat meer tijd aan dossierwerk, bijscholing  en nieuwe uitdagingen zoals CAD, palliatieve zorg enz. te kunnen besteden.  Ik hoop van harte dat dat een begin mag zijn van een fijne samenwerking om een gedreven, kwaliteitsvolle en karaktervolle praktijk verder uit te bouwen.  
Over de praktijk
Plattelandspraktijk in Schaffen. Er worden enkel patiënten aangenomen van Schaffen en Molenstede, specifiek om uit de drukte te blijven en  ( uiteraard enkel zinvolle )  huisbezoeken mogelijk te houden.  Gezien we hier nog geen WZC hebben, maak ik daarvoor een uitzondering en trek ik naar Diest en Zelem indien nodig.    Solopraktijk sinds 2018   
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden af te spreken. Ik ben op zoek naar iemand die wil starten met een 3-tal dagen per week , en afhankelijk van de groei uit te breiden.  Voorlopig kleine wachtkring met rustige wachten, ideaal voor praktijk dicht bij huis.  Voor de weekendwachten hopelijk snel zicht op een wachtpost.
EMD pakket & consultatiesysteem
Care Connect  Agenda systeem via Doclr.