Duopraktijk in centrum Gent zoekt derde collega huisarts

Vacature geplaatst op 26 mei 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Drs. Dooremont-Smekens Huisartsen
Lange Steenstraat
75
9000 Gent
België

Interesse in deze vacature?

Virginia
Smekens
Functie omschrijving
Wij zijn een uitbreidende duopraktijk in het centrum van Gent en zoeken hiervoor een derde collega huisarts die 4/5 of voltijds de praktijk kan versterken. Startdatum en uurrooster onderling te bespreken. 
Over de praktijk
Eind dit jaar is de verhuis naar een nieuw praktijkgebouw gepland op 300m van de huidige locatie. In de nieuwe praktijkruimte zijn 3 consultatieruimtes, keuken en een afgesloten fietsenberging voorzien. We hebben een multiculturele patiënten populatie met variatie op vlak van leeftijden en sociale achtergrond. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Georganiseerde wachtdiensten in een van de wachtposten van Gent in het weekend en er is een weekwacht voor regio Gent-Noord van thuis uit. We zoeken een 4/5 of voltijdse collega waarbij een vrije namiddag zeker mogelijk is, minstens 1 avond met consultaties tot 20u. 
EMD pakket & consultatiesysteem
Als EMD maken we gebruik van Careconnect, als online agenda gebruiken we Medici. Er is een voltijds telesecretariaat en deeltijds administratief bediende in de praktijk aanwezig. Consultaties enkel op afspraak van maandag tot vrijdag. Huisbezoeken zijn in de regio groot Gent en gebeuren meestal met de auto of fiets.