Drs Werner Smits en Sabine Braet

Vacature geplaatst op 16 jun 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisartsen
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Vaste functie
Adres

Maastrichtersteenweg 64
3680 Maaseik
België

Interesse in deze vacature?

Werner en Sabine
Smits en Braet
Functie omschrijving
We zoeken een fijne collega om onze praktijk te vervolledigen. We vormen een duopraktijk en hebben ook een HAIO.  Schoolgaande kinderen hebben we niet meer dus vrije dagen zijn makkelijk overeen te komen, als de nieuwe collega wel graag vrij heeft in de schoolvakanties/woensdagnamiddag.  We hebben een secretaresse en een verpleegster in dienst. Zij zorgen ervoor dat we tijdens de raadpleging niet gestoord worden door telefoon. Dat op zich is een zaligheid tijdens de consultaties. Dr Smits werkt ook in Covida, een instelling voor mensen met een beperking. Verder doet hij ook wetsgeneeskunde.  Één keer per week komt er ook een psycholoog raadpleging doen. 
Over de praktijk
De praktijk is vorig jaar volledig vernieuwd. We hebben een grote wachtzaal met televisie. De secretaresse heeft een eigen locaal grenzend aan de wachtzaal. Verder 3 grote volledig geïnstalleerde praktijkruimtes en nog een vierde praktijkruimte, die iets kleiner is dan de andere. Hier doet de verpleegster bloedname’s, ECG, en diverse andere verpleegkundige taken ( telkens op vraag van ons) .  Dr Smits woont op hetzelfde adres. 
Wachtdienstregeling & werktijden
In Maaseik zijn we aangesloten bij de wachtpost HWPNL . Dit enkel voor de weekends/feestdagen en brugdagen.  We hebben dus alle brugdagen vrij ( tenzij je er eens eentje moet werken) Tijdens de week van maandag tem donderdag is er een beurtrol voor onze eigen regio : gem 10 weeklachten per jaar. 
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met care connect.