DRINGENDE VRAAG VOOR VERVANGING EN EVENTUELE SAMENWERKING OP TERMIJN

Vacature geplaatst op 17 feb 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts in Kortenberg
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Dr. J.P. Outtier bv
Hofstraat 97A
3070 Kortenberg
België

Interesse in deze vacature?

Jan Pieter
Outtier
Functie omschrijving
Ik ben een geconventioneerd en geaccrediteerde huisarts en sportarts van 64 jaar en heb al meer dan 35 jaar een solopraktijk in Kortenberg. Ik ben dringend op zoek naar een collega voor een vervanging op heel korte termijn (voor de duur van een revalidatie), liefst al vanaf 22 februari 2021. Daarnaast ben ik op zoek naar een jongere collega om mee samen te werken en om op termijn de praktijk over te nemen. Als je de opleiding sportgeneeskunde gevolgd hebt/wilt volgen, is dat zeker een pluspunt. Het patiënteneel is groot genoeg voor de uitbouw van een volwaardige duopraktijk.
Over de praktijk
De praktijk is gelegen in het centrum van Kortenberg. Het gebouw (20 jaar oud) bestaat uit een ruime inkomhal en wachtruimte met onthaalbalie. Er zijn twee consultatieruimtes met elk een omkleedruimte en toilet. Een gemeenschappelijk labo tussen beide consultatieruimtes zorgt voor voldoende geluidsisolatie.
Wachtdienstregeling & werktijden
De werktijden op weekdagen zijn in onderling overleg te bepalen. Er is een weekwacht voor groot-Kortenberg (10 tot 12 wachtdiensten per jaar) en een weekendwacht georganiseerd door KHOBRA (5 tot 6 wachtdiensten per jaar, telkens 12 uur in de wachtpost in Leuven).
EMD pakket & consultatiesysteem
EMD pakket is CareConnect. Patiënten kunnen voorlopig alleen telefonisch een afspraak maken maar een online afsprakensysteem wordt onderzocht.