Dokter

Vacature geplaatst op 2 apr 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Dokter
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Antwerpsesteenweg
51
2550 Kontich
België

Interesse in deze vacature?

Geneviève
Foulon
Functie omschrijving
Dringend een enthousiaste  arts gezocht voor een samenwerking, tijdelijk of permanent, in een snel groeiende huisartsenpraktijk.  Het team bestaat uit een huisarts, een HAIO, een verpleegster/secretaresse, een psychologe, een medisch pedicure, een auticoach. De praktijk is gelegen in het centrum van de gemeente waar toch nog parkeerplaats is en er is een eigen garage voor fietsen of moto’s Er is een nauwe samenwerking met specialisten uit de gemeente en omliggende ziekenhuizen.        
Over de praktijk
De praktijk is volledig vernieuwd sinds 2 jaar, er zijn drie volledig ingerichte praktijkruimtes , een gezellige open keuken,  een receptie , een aparte kamer voor de psychologe en een tuin. Er heerst een aangename huiselijke sfeer; Er is een gevarieerd patiëntenbestand, qua leeftijden en qua nationaliteiten. Quasi iedereen is goed Nederlandstalig, er zijn wat Franstaligen en Engelstaligen. Het zijn vriendelijke patiënten die wel gewend zijn aan nieuwe artsen. Huisbezoeken worden geweerd , maar worden wel uitgevoerd bij hoogbejaarden als ze niet meer mobiel zijn. Ophalingen stalen gebeuren drie maal per dag, stikstof is steeds voorhanden. De verpleegster doet  bloedafnames, covidtesten, etc.. De secretaresse doet zoveel mogelijk administratie voor de artsen, zoals e-forms en dergelijke.
Wachtdienstregeling & werktijden
Wachten gebeuren in de wachtpost tijdens het weekend. De weekwachten gebeuren van thuis uit . Een arts heeft ongeveer 10 wachten per jaar; Er is een leuke huisartsenkring, HRM, met fijne collega’s en een goede sfeer.(jaarlijks skicongres) De werktijden zijn wat overeen te komen maar er is een grote flexibiliteit.
EMD pakket & consultatiesysteem
Het EMD pakket is Daktari die een zeer goede helpdesk heeft. De digitale agenda is Doctena De telefonie gebeurt via Voice over IP( cloud communications)