Derde huisarts-collega gezocht om jong team te vervoegen!

Vacature geplaatst op 9 jun 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisartsen iaso
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsen iaso
Karel Trekelsstraat 27
1800 Vilvoorde
België

Interesse in deze vacature?

Glenn
Boulanger
Functie omschrijving
Huisartsenpraktijk iaso zoekt een gemotiveerde huisarts om mee te bouwen aan de toekomst! Ia-, wat? Na jaren gedreven solowerk in het hartje van Houtem (Vilvoorde), werd eind 2019 duopraktijk iaso in het leven geroepen, dat nu nog tijdelijk versterkt wordt door een derde collega. Mijn vaste collega droomt ondertussen van zijn welverdiende pensioen, en wordt vervangen door een nieuwe collega vanaf eind 2021. Maar om alle patiënten kwaliteitsvol te kunnen behandelen én de praktijk uit te bouwen, zoeken we nog een derde collega.! Iets voor jou? Je mag je opmaken voor een avontuur in een bruisende praktijk in de rand van Vilvoorde. Afwisseling en diversiteit zijn de sleutelwoorden van zowel onze uitgebouwde patiëntenpopulatie, net als de pathologie waarmee ze ons confronteren. Vervelen doe je je dus nooit, en net daarom is het ook boeiend om na te denken over de uitdagingen die de gezondheidszorg in onze regio biedt. In een associatie met twee jonge huisartsen, kom je terecht in een toekomstgericht team dat ook op het vlak van praktijkorganisatie het potentieel voor een efficiënt, kwaliteitsvol en aangenaam gezondheidscentrum wil realiseren. Bijna overtuigd dat deze vacature jou op het lijf geschreven is? Ook het volgende mag je zeker verwachten:
  • Een goed uitgeruste praktijk met twee kabinetten
  • Jonge, dynamische collega's
  • Regelmatig overleg in een constructieve sfeer
  • Aandacht voor een gezonde work-life balance
Ben jij de geëngageerde huisarts die deze uitdaging ziet zitten? Of heb je bijkomende vragen? Aarzel niet en neem contact op via info@huisartseniaso.be of op 0468 09 76 56!  
Wachtdienstregeling & werktijden
De weekendwachten gaan door in de wachtpost Midden-Brabant (Vilvoorde). Voor de weekwachten (19u - 8u) is er een georganiseerde, oproepbare wacht voor Vilvoorde.
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met Careconnect en met digitale wachtkamer voor afspraken en telesecretariaat. We werken uitsluitend op afspraak.