Deeltijdse onthaalmedewerker voor medisch huis in Reet

Vacature geplaatst op 12 nov 2023

Functie
Onthaalbediende
Functie titel
onthaalbediende
Type samenwerking
Deeltijds
Type contract
Vaste functie
Adres

Medisch huis het Laar
Molenstraat 175
2840 Reet
België

Interesse in deze vacature?

Klara
Ampe
Functie omschrijving
  Als onthaalmedewerker ben je een belangrijk ankerpunt in onze praktijk. Je vormt de brug tussen de patïenten en de zorgverleners. Je zorgt voor een goede communicatiestroom. Je onthaalt vriendelijk de patienten en bezoekers, komma weglaten en beantwoordt telefonische oproepen. Je luistert naar de vragen van de patiënt, en beantwoordt ze adekwaat (met de correcte informatie), of geeft de oproep door aan de juiste medewerker. Je behandelt de zorgvragen, de door te geven boodschappen, de vragen om administratieve inlichtingen en de vragen voor afspraken, voor consultaties of voor huisbezoeken. ingewikkelde zin, mss weglaten Je evalueert de urgentiegraad van de vragen van de patiënten en behandelt ze volgens prioriteit  beetje geherformuleerd   Je organiseert en coördineert de planning van de consultaties, huisbezoeken en afspraken. Je beheert inkomende post en mails. Je legt de huisregels en werking van onze  forfaitaire praktijk uit aan de patiënten. Je ondersteunt de praktijk met administratieve taken. . Je zorgt voor het correct bijhouden van de administratieve gegevens in de patienten dossiers, je schrijft patienten in en uit in de praktijk. Je verstuurt en vraagt medische dossiers / medische verslagen op.  In opdracht kan je afspraken inplannen bij specialisten of contact nemen met paramedici.  Je signaleert eventuele knelpunten omtrent onthaal, administratie of organisatie van zorgverlening op de teamvergadering. Profiel

Wij zoeken:

Een vriendelijke, warme onthaalmedewerker met een verbindende communicatie. Je bent stressbestendig en kan autonoom werken. Je zoekt naar oplossingen op maat. Je bent flexibel, en een teamplayer. Je kan zeer vlot Nederlandstalig communiceren, je kan vlot werken met courante software pakketten (office, word, teams)

Competenties

 • communicatief sterk zijn en deze kunnen aanpassen aan verschillende situaties
 • verbindend en authentiek zijn
 • willen samenwerken in een hecht team
 • Passie hebben voor eerstelijnszorg
 • Kunnen omgaan met stress en spanning
 • Nauwkeurig en discreet
 • vaardig in plannen en  organiseren;
 • vaardigheden hebben voor een goede benadering van een zeer gevarieerd publiek;
Aanbod Wij bieden:
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een fijne praktijk met mogelijkheden voor groei en ruimte voor eigen inbreng.
 • Deeltijdse tewerkstelling in daguren te starten vanaf januari 2024 (19/38)
 • Correcte verloning volgens IFIC-barema schaal 12
Hoe solliciteren ? Stuur je CV en motivatiebrief naar klara.ampe@MHhetlaar.be voor 26/11/2023  Voor meer informatie consulteer onze website : Mhhetlaar.be of  mail naar : klara.ampe@MHhetlaar.be    
Over de praktijk
  Bij Medisch huis Het Laar in Reet willen we onze patiënten begeleiden om in optimale gezondheid te leven. We kijken dus verder dan ziekten en symptomen, en zijn er sterk van overtuigd dat je gezondheid ook bepaald wordt door hoe je je in je vel voelt en hoe je omringd bent. Met een team van artsen, verpleegkundigen en een diëtiste streven we ernaar om onze patiënten echt te leren kennen, zodat we ze vanuit onze medische expertise beter kunnen ondersteunen en begeleiden om positieve keuzes te maken voor hun gezondheid. Dat wij zo kunnen werken, is te danken aan de ondersteuning van een heel team. Elke medewerker is een onmisbare schakel in onze praktijk met zijn eigen talent. Samen willen we nabije en kwalitatieve zorgen biedt aan elke patiënt. Is dat ook hoe jij wil werken? Dan willen wij je heel graag ontmoeten.