Deeltijds (50%) arts gezocht bij Violett (geneeskundige hulp aan sekswerkers)

Vacature geplaatst op 5 jan 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Arts
Type samenwerking
Deeltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

Violett ( vroegere Ghapro, geneeskundige hulp aan prostitué(e)s)
Verversrui 3
2000 Antwerpen
België

Interesse in deze vacature?

Wendy
Gabriëls
Functie omschrijving
Je biedt medische consultatie aan in het gezondheidshuis of op verplaatsing. De consultaties omvatten het brede domein van de seksuele gezondheid bij sekswerkers: SOI-screening, anticonceptie, genitale en andere klachten die verband houden met seksuele gezondheid van vrouwen, mannen en transgenders. Voor de meeste consultaties werkt de arts samen met een gezondheidswerker (verpleegkundige).   Het gaat om een contract bepaalde duur van 50% vanaf februari tot eind maart 2022, mogelijk verlenging.
Over de praktijk
Violett biedt gratis en anoniem seksuele gezondheidszorg en sociale hulp aan sekswerkers. Preventieve gezondheidszorg vormt de kern van onze medische opdracht, daarnaast werken we ook curatief. Onze sociale hulpverlening biedt ondersteuning op verschillende levensdomeinen. Je werkt samen in een team met 2 collega-artsen en 2 gezondheidswerkers.    Ons aanbod:
  • Een contract in loondienst, verloning volgens barema in PC331, met maaltijdcheques, fietsvergoeding of tussenkomst woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.
  • Een introductie in de context van prostitutie, de leefwereld van sekswerkers. Je werkt in een multidisciplinair team, waar je terecht kan voor o.a. sociale begeleiding van je cliënten. 2 collega dokters voorzien inwerktijd in de eigenheid van de consultaties en zijn beschikbaar voor vragen.
  • Flexibele werkomgeving met oog voor een goede work-life balance
 
Wachtdienstregeling & werktijden
Het precieze uurrooster is nog af te spreken, we kunnen flexibel zijn. Maximaal gaat het om 3 dagen/week, waarvan regelmatig een woensdagavond.  
EMD pakket & consultatiesysteem
Clininet