Collega huisarts gezocht voor vaste functie en/of zwangerschapsvervanging in Keerbergen

Vacature geplaatst op 24 nov 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Putsebaan 113b
3140 Keerbergen
België

Interesse in deze vacature?

Magalie
Desmedt
Functie omschrijving
Jonge huisarts zoekt een fijne collega voor een vaste samenwerking (voltijds of deeltijds) vanaf heden of voor zwangerschapsvervanging van midden februari 2021 tot midden mei 2021 (periode bespreekbaar). Wat bied ik aan? - Een gevarieerde patiëntenpopulatie, aangename patiënten met respect voor de arts - Weinig huisbezoeken - Medische opvolging van de bewoners van Huize De Veuster, tehuis voor 40 personen met een mentale handicap
Over de praktijk
Toekomstvisie op korte termijn: uitgroeien naar een groepspraktijk met ondersteuning van een psycholoog, voedingsdeskundige, diabeteseducator, vroedvrouw en andere paramedici. - Nieuwbouwpraktijk, bouwjaar 2020 met aandacht voor veiligheid van de (para)medici (camera's inkom en wachtzaal, paniekknop in de spreekruimte) en moderne infrastructuur. Vier aangename en ruime kabinetten. Collega's hebben een eigen kabinet. - Aandacht voor een gezonde work-life balance en het mentaal welzijn van de artsen.
Wachtdienstregeling & werktijden
– Tijdens het weekend en op feestdagen wachtdienst via de huisartsenwachtpost in Heist-op-den-Berg (Goede omkadering met aandacht voor het welzijn van de artsen) – Rustige weekwachten voor slechts 2 gemeentes (Keerbergen en Rijmenam)
EMD pakket & consultatiesysteem
- Consultaties steeds na afspraak via Sanmax agenda - EMD: Careconnect - Telefoon via VoIP - www.dokterdesmedt.be