Collega huisarts gezocht te Waarloos (Kontich)

Vacature geplaatst op 6 feb 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Artsenpraktijk Waarloos
Grote Steenweg 47
2550 Waarloos
België

Interesse in deze vacature?

Barbara
Gilis
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een collega vanaf de zomer van 2024. Huisartsgeneeskunde in een landelijke omgeving in een groepspraktijk. Gevarieerde populatie, zowel ouderen als jonge gezinnen, zowel acute als chronische zorg. Uurrooster overeen te komen.
Over de praktijk
Wij zijn een groepspraktijk die vanaf de zomer van 2024 gaat verhuizen naar een volledige nieuwbouw praktijk met 4 praktijkruimtes + een prikruimte voor een verpleegkundige (+ privé keuken/eetruimte en sanitair). We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die deze praktijk wil versterken. Indien gewenst kan het inkopen in het vastgoed besproken worden, maar dit is geen noodzaak. Momenteel zijn er 3 artsen + 1 HAIO werkzaam. Onze oudste collega zal op pensioen gaan. Als arts beschik je over je eigen kabinet. Momenteel werken wij met een telesecretariaat, in de nieuwe praktijk zal een onthaalmedewerker aangeworven worden (deeltijds of voltijds). Een samenwerking zal gezocht worden met andere paramedici naargelang beschikbaarheid.
Wachtdienstregeling & werktijden
Wachtdiensten zijn in de huisartsenwachtpost ZORA (Mortsel) in het weekend en op feestdagen. Weekwachten gebeuren van thuis.
EMD pakket & consultatiesysteem
Wij werken met CareConnect. De consultaties gebeuren enkel op afspraak, voor afsprakenbeheer werken we met medici agenda.