Collega huisarts gezocht in Rumst, tijdelijk of vast, alle hulp is welkom

Vacature geplaatst op 8 mei 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk Tuinwijk
Tuinwijk, 64 bus 00-02
64 bus 00-02
2840 Rumst
België

Interesse in deze vacature?

Mireille
Meijer
Functie omschrijving
Toffe collega huisarts gezocht voor een kleine praktijk in Rumst. Deze praktijk ben ik solo begonnen en heb van 2014 een toffe collega gehad, dewelke in en door Covid helaas afscheid heeft moeten nemen. Voor mij en de verpleegkundige alleen is de praktijk te groot, dus ik ben op zoek naar versterking. Tijdelijk of vast, zowel als de uren, alles is te bespreken. Ik ben me ervan bewust dat het aanbod groot is, maar bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek, dit geeft nog steeds geen enkele verplichting.
Over de praktijk
De praktijk bevindt zich in Rumst. Het betreft een praktijk met 2 kabinetten en een wachtzaal in een modern appartementsgebouw met een aparte ingang voor de praktijk. Intussen heb ik een verpleegkundige in dienst. Zij werkt 26u per week in het 2de kabinet. Het patiëntenbestand is in 2006 overgenomen van een gepensioneerde arts, maar door de jaren is het cliënteel uitgebreid met jonge patiënten/gezinnen. De huisbezoeken zijn beperkt en ik denk dat het patiëntenbestand lieve mensen bevat. Gedurende de Covid crisis, maar ook daarvoor hebben we al veel begrip en dankbaarheid (en chocolade) mogen ontvangen. Het is niet de bedoeling uit te groeien tot een zeer grote praktijk. Het 'kleinschalige' is juist de charme, het maakt dat je eigenlijk wat dichter bij de patiënten staat, je kent ze natuurlijk beter.  Momenteel is er (al enkele jaren) een patiëntenstop. Indien gewenst zou er in de toekomst wel ruimte zijn voor uitbreiding.
Wachtdienstregeling & werktijden
De werktijden zijn flexibel. Alles is bespreekbaar. Er is een weekwacht regeling op kleine schaal (Rumst, Reet en Terhagen). Momenteel komt dit neer op 1 nachtwacht per 3 weken, thuis, maar na 21u nog zelden een oproep. De weekendwacht is op de wachtpost N16 te Puurs te doen. Ook deze weekendwacht is via Permamed geregeld, wat maakt dat een wacht wisselen, overlaten en extra wachten doen gemakkelijk te regelen is.
EMD pakket & consultatiesysteem
Daktari wordt gebruikt als medisch programma en  Doctena als online agenda. www.huisartsenpraktijktuinwijk.be