Bruisende praktijk in Aartselaar zoekt fijne collega

Vacature geplaatst op 18 nov 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Nieuwe collega huisarts m/v
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Anders
Adres

Huisartsenpraktijk Nachtegaal
Nachtegaallaan
12
2630 Aartselaar
België

Interesse in deze vacature?

Van Severen
Jean-Philippe
Functie omschrijving
Wij zoeken een fijne collega m/v, halftijds of voltijds. Tijdelijk of associatie. * Korte vervanging ook welkom
Over de praktijk
Onze praktijk bestaat sinds 1974. Ikzelf ben er begonnen als HAIO in 2000. De fijne patiënten en het rijke verleden maken dat ik ben blijven plakken tot op vandaag. Het lange bestaan van de praktijk maakt dat we hier ondertussen ook hele generaties families tot onze patiënten mogen rekenen. Dat vertaalt zich dan in kindjes, nog groeiend in de moederschoot tot hoogbejaarde overgrootouders. Variatie alom!    Onze collega, dr J. Cox, verhuisde naar Limburg. (voor referenties contacteer Groepspraktijk De Dam) Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe collega om samen in deze mooie praktijk te werken. Ik vond het altijd fijn om een klankbord te hebben en met een collega over medische en sociale problemen te kunnen overleggen. Work-life balance is belangrijk. Als vader van jonge tieners ben ik me er zeer van bewust dat er meer in het leven is dan allen maar ten dienste staan van anderen. Goede afspraken maken dat dit evenwicht bewaard blijft.
Wachtdienstregeling & werktijden
Huisbezoeken zijn beperkt tot een absoluut minimum. We zijn er namelijk van overtuigd dat we in de praktijk gepastere zorg kunnen bieden.   Momenteel hebben we een open samenwerking met andere praktijken in de buurt. Dit om die eigen werk- privébalans in evenwicht te kunnen houden en toch continuïteit te bieden aan onze patiënten. U werkt dus zo veel als u zelf wil en wanneer u dat wil.   Ook komt u terecht in een toffe groep van collega-artsen (op verschillende locaties in Aartselaar). We communiceren over algemene zaken met elkaar via siilo, komen meermaals per jaar samen en ondersteunen elkaar waar nodig.   Samen met deze collega's hebben we een georganiseerde weekwacht. 1x om de twee weken is ieder van ons een keer van wacht. Weekendwachten worden gedaan in Wachtpost N16. Deze zijn beperkt tot 6 à 7 keer op een jaar en kunnen onderling geruild of zelfs overgenomen worden.
EMD pakket & consultatiesysteem
In onze praktijk worden telefoons elke ochtend beantwoord door de secretariaatsmedewerker.   We werken uitsluitend op afspraak met een online-agenda en stemcomputer van Introlution. Het keuzemenu wordt verzorgd door Cloud Communications. Via onze smartphone kunnen we in de app zo snel en eenvoudig bellen en onze instellingen (antwoordapparaat) wijzigen.   Dossierbeheer doen we in CareConnect.   Voorjaar 2023 krijgt de praktijk weer een facelift. We verbouwen dan in een sneltempo dankzij 93 Lines Interior dat alles uitwerkt en opvolgt. Kortom een praktijk met goede fundamenten in een modern jasje.