Associatie gezocht voor huisartsenpraktijk Scherpenheuvel

Vacature geplaatst op 8 mrt 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts - associatie
Type samenwerking
Deeltijds
Voltijds
Type contract
Associatie
Adres

Huisartsenpraktijk Schunnebroek
Houwaartstraat 237
3270 Scherpenheuvel
België

Interesse in deze vacature?

Anne
Van de loock
Functie omschrijving
Onze praktijk zoekt een voltijdse of deeltijdse huisarts die bij ons wil komen werken.  Je zal samen met mezelf en 1 HAIO aan de slag gaan. Wij vinden respect voor de mens in zijn geheel, kwaliteit van zorg en een dynamische samenwerking heel belangrijk. Een open communicatie en loyaliteit dragen daar zeker toe bij.  Eerst en vooral vinden we een goede werksfeer ongelooflijk belangrijk, waarbij we ook absoluut rekening wensen te houden met een goede privé-werkbalans, flexibiliteit en werkplezier.  We staan open voor uw persoonlijke inbreng en interesses.
Over de praktijk
Wij zijn zeer goed bereikbaar vanuit Leuven, Limburg en de Kempen. Onze huisartsenpraktijk draagt kernwoorden als samenwerking, openheid en kwaliteit hoog in het vaandel.  Dagdagelijkse huisartsenpraktijk in een goed georganiseerd kader, met ruim, gevarieerd en aangenaam patiëntenbestand We werken met een telesecretariaat, online agenda, en Daktari als EMD. De praktijk beschikt over 3 afzonderlijke, ruime kabinetten.
Wachtdienstregeling & werktijden
Wachtdiensten gebeuren in het weekend via de regionale wachtpost. Weekwachten worden onderling in onze antenne geregeld.
EMD pakket & consultatiesysteem
EMD-pakket : Daktari   /  Afsprakensysteem met telesecretariaat en online agenda.