Artsenpraktijk het Poorthuis in Schoten zoekt versterking

Vacature geplaatst op 16 nov 2023

Functie
Verpleegkundige
Functie titel
VIHP
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

artsenpraktijk het poorthuis
boekenborglei 2
2900 Schoten
België

Interesse in deze vacature?

Heleen
De Vos
Functie omschrijving
Het team van onze huisartsenpraktijk bestaat momenteel uit 5 huisartsen en een onthaalmedewerkster. Wij zijn op zoek naar een nieuw en ondernemend teamlid: een VIHP (verpleegkundige in de huisartsenpraktijk) of een verpleegkundige (bachelor) die bereid is de postgraduaat opleiding tot VIHP te volgen.  
Over de praktijk
Ons doel is een kwalitatieve evidence based geneeskunde aan te bieden voor alle buurtbewoners. Hierbij merken we dat multidisciplinaire samenwerking nodig is. Een verpleegkundige kan onze praktijkvoering ondersteunen door zeer uiteenlopende taken op te nemen: - educatie en coaching van patiënten met chronische ziekten of in het kader van preventie, - triage, - technische handelingen zoals bloednames, hechtingen verwijderen, wondzorg, ECG afname, oorproppen uitspuiten, cryotherapie, vaccinatie … - organisatie van de praktijkwerking verbeteren (stockbeheer, zorgprotocols uitwerken, griepvaccinatie, wekelijks deelnemen aan teamvergadering, …)  
Wachtdienstregeling & werktijden
De functie is minstens halftijds met groeimogelijkheden. Heb jij zin om deze nieuwe belangrijke rol in ons team op te nemen? Neem contact op via info@poorthuisartsen.be