Artsenpraktijk het Park zoekt een enthousiaste collega

Vacature geplaatst op 18 nov 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Artsenpraktijk het Park
Rozenlaan
67
2840 Reet
België

Interesse in deze vacature?

Eva
De Clerck
Functie omschrijving
Wij zijn een groepspraktijk van 4 artsen te Reet (huisartsenpraktijk het Park). Eén van de collega’s heeft besloten niet meer als huisarts te werken; vanaf 1/02/20 zijn we dus nog maar met 3. We zoeken vervanging voor een onbepaalde periode met eventueel zelfs mogelijkheid tot associatie (maar dat hoeft niet het doel te zijn).  
Over de praktijk
 Binnen onze praktijk trachten we heel goed samen te werken en te zorgen voor een goede werk/privé balans. Werk- en permanentie-uren zijn te bespreken. Dagelijks hebben we hulp van een secretaresse in de voormiddag. We hebben een heel gevarieerde patiëntpopulatie. We trachten  evidence based te werken, we plannen wekelijks overlegmomenten. Momenteel werken we per prestatie maar we maken plannen om over te schakelen naar een multidisciplinaire praktijk met een forfaitair systeem (pas binnen een 2tal jaar).
Wachtdienstregeling & werktijden
Werk- en permanentie- uren zijn te bespreken.  wij werken zelf 3/5 of 4/5 , maar alle opties zijn mogelijk. De weekendwachten zijn georganiseerd door de kring op de wachtpost. De weekwachten zijn per gemeente (1 x / 3 weken).
EMD pakket & consultatiesysteem
Ons EMD pakket is health one.  Afspraken maken kan online , hiervoor werken we met introlution.