Arts Outbreak Support Team

Vacature geplaatst op 14 jan 2022

Functie
Andere
Functie titel
Arts Outbreak Support Team
Type samenwerking
Voltijds
Type contract
Vaste functie
Adres

Agentschap Zorg en Gezondheid
Koning Albert II-laan 35
1030 Schaarbeek
België

Interesse in deze vacature?

Sidji
Serryn
Functie omschrijving

De functie in het kort

Duik jij graag in wetenschappelijke literatuur? Krijgt jouw praktisch analytische geest energie van het onderzoeken van mogelijke uitbraakoorzaken? Dan is de functie van Arts outbreak support team iets voor jou.

In deze functie participeer je aan de terreinactiviteiten met betrekking tot de preventie en profylaxe van infectieziekten in zorgvoorzieningen. Je volgt aangiftes gemaakt door artsen en laboratoria nauw op. Je hebt een team naast je zijde, maar werkt ook nauw samen met partners zoals het Sciensano. Je ondersteunt de verpleegkundigen in de buitendienst inhoudelijk. Daarnaast neem je ook de beleidsvoorbereiding en beleidsevaluatie over dit thema mee op.

Je bent leergierig en nieuwsgierig ingesteld waardoor je spontaan informatie over het werkveld verzamelt en de wetenschappelijke literatuur opvolgt. Ook hou je de gegevens en de evolutie van zorginfecties nauw in het oog. Door middel van studiedagen, congressen en bijscholingen behoud je voeling met het werkdomein en nieuwe initiatieven uit de sector.

Zin om mee te werken aan de preventie binnen Vlaanderen? Solliciteer dan nu.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘download documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.   

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:  

  1. Je hebt een masterdiploma in de geneeskunde met bijkomende opleiding tot huisarts en/of specialist (beroepstitel arts).  

  1. Je beschikt over een visum dat je toelaat om het beroep van arts uit te oefenen. 

  1. Je hebt minimaal 2 jaar beroepservaring binnen de gezondheidszorg.  

  1. Je hebt aantoonbare affiniteit met infectieziekten en/of volksgezondheid (bv. via werkervaring, stages, opleidingen, …). Kennis en ervaring in verband met de preventie en het indijken van zorginfecties is een pluspunt.

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sidji Serryn, sidji.serryn@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie) en tel 0491 92 86 06).  

Wat bieden we?

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van arts met bijhorende salarisschaal A121. Er wordt een arbeidsmarkttoelage voor artsen en arts-specialisten toegekend. Lees er meer over https://overheid.vlaanderen.be/BVR_Deel07-T2((opent in nieuw venster)) (afdeling 20)

  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.

  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?

www.werkenvoorvlaanderen.be

Hoe solliciteren?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Via de website: https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/vacatures/arts-outbreak-support-team-0eaddb