3e huisarts gezocht in bestaande duopraktijk

Vacature geplaatst op 7 jan 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsen De Komme
Willem de Dekenstraat
3/0002
8000 Brugge
België

Interesse in deze vacature?

Femke
Delbare
Functie omschrijving
Beste aanstaande collega,   Onze praktijk was vele jaren een solopraktijk (Dr. Frank Devriendt), 5 jaar geleden werden wij een duopraktijk (+ Dr. Femke Delbare), En nu zijn wij op zoek naar een 3e arts om ons team te versterken! Wij mikken idealiter op een arts die kan starten in de lente van 2022, echter flexibiliteit hierin is zeker mogelijk.   De uitbreiding van 2 naar 3 artsen zal op termijn praktische vernieuwingen vragen, wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste (jonge) collega die zin heeft om mee aan de toekomst van onze praktijk te bouwen! Een grote troef is -vinden wij- dat je laagdrempelig (tijdelijk associatiecontract) kan instappen in een praktijk die reeds een uitgebreid patiëntenbestand heeft, en eens van beide kanten duidelijk is dat het goed klikt, je ook jouw eigen stempel zal kunnen drukken op onze praktijk!  
Over de praktijk
Onze praktijk is gelegen aan de rand van onze mooie binnenstad. De patiëntenpopulatie is zeer divers. We werken uitsluitend op afspraak: telefonisch of (het liefst) via de website. We worden ondersteund door een telesecretariaat.
Wachtdienstregeling & werktijden
Zoals de meeste Brugse huisartsen werken wij via de huisartsenwachtpost gelegen aan het AZ Sint Jan ziekenhuis. Wij doen per persoon zo'n 10 wachtdiensten van 12u op een jaar (weekend en weekwachten samen), wat dus zeer weinig is in vergelijking met vele andere wachtdienstregio's. De wachten zijn steeds vanuit de wachtpost, wanneer we huisbezoeken doen worden we gebracht door een chauffeur.