3de collega gezocht voor multidisciplinaire praktijk in Zedelgem.

Vacature geplaatst op 10 aug 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Adres

Medisch Centrum Groenestraat
Groenestraat 16
8210 Zedelgem
België

Interesse in deze vacature?

Friedel
Crombez
Functie omschrijving
Sinds november 2021 zijn we gestart op Zedelgem dorp met een multidisciplinaire praktijk. Gezien de sterke groei zijn we op zoek naar een toffe collega om ons team te versterken. Startdatum zou rond oktober 2023 zijn, maar eerder/later kan in onderlinge overeenkomst. Meer info over de praktijk kan op de website gevonden worden (Groenestraat.com). 
Over de praktijk
De praktijk bestaat momenteel uit 2 huisartsen (Bieke&Friedel), secretariaat (20uur), diëtiste/diabeteseducator, logopediste en psychotherapeute. Daarnaast  is Bieke werkzaam als CRA arts, Friedel als praktijkassistent binnen de unit huisartsgeneeskunde van de UGent. Beiden vinden we de balans tussen huisarts zijn en het gezin heel belangrijk. De praktijk heeft een diverse populatie met zowel veel jonge gezinnen als ook chronische zorg. Chronische huisbezoeken zijn goed geregeld en acute zijn zeer beperkt. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Zeer beperkt aantal wachten via HAWAP Brugge. Werkrooster bespreekbaar, beide artsen werken momenteel 4/5den in de praktijk. We proberen avondconsultaties tot het minimum te beperken. 
EMD pakket & consultatiesysteem
Careconnect