Korting bij Securex

Opgelet, u krijgt momenteel niet de volledige inhoud van deze pagina te zien omdat u niet bent aangemeld als lid of geen lidmaatschap heeft bij Domus Medica.
Wilt u de volledige pagina kunnen lezen,

Wat houdt het voordeel in?

Securex, HR-dienstverlener en expert Sociale Administratie en Wetgeving, heeft een interessant voordelenpakket uitgewerkt voor alle leden van Domus Medica. Hieronder valt een zeer sterk concurrentieel tarief voor Loonadministratie dat een besparing geeft tot € 460 per jaar, met een handige —gratis— online-tool voor communicatie met de toegewezen Client Advisor.

Voor aansluitingen bij het Sociaal Secretariaat Securex betalen leden van Domus Medica géén opstartkosten (t.w.v. €69,-)

  1. De loonbrief van de zelfstandige bedrijfsleiders

Maandelijkse beheerskosten: €15,- btw excl.

Als de zelfstandige zijn sociale lasten bij Securex betaalt: €12,- btw excl.

  1. De loonbrieven van de loontrekkenden
  • Elektronische loonopgave via HROnline Essential: €27,89 btw excl./maand/loontrekkend
  • Gelde opstartkosten blijven van toepassing

Jaarkost elektronische loonopgave voor 1 bediende: €27,89 * 12 = € 334,68 btw excl.

 

De tarieven zijn onder voorbehoud van indexaties, en van reglementaire wijzigingen welke zich na de uitgifte datum van dit voorstel voordoen en bijkomende prestaties vereisen. Derhalve behoudt Sociaal Secretariaat Securex het recht om te allen tijde tariefwijzigingen door te voeren.

 

Aan de slag?

U kunt dit ledenvoordelen rechtstreeks opvragen bij Securex. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina terug.

Mocht u de contactgegevens niet zien, dan bent u allicht niet aangemeld. Van zodra u zich hebt aangemeld op onze website kunt u uw gebruik van dit ledenvoordeel activeren door de beschreven stappen op te volgen.