Familiedag van de Huisarts - exclusief voor leden

Wat houdt het voordeel in? 

Iedere lente organiseert Domus Medica een dag voor onze huisartsen en hun familie. Op deze dag worden onze leden uitgenodigd om naar een leuke locatie te gaan.  Dit aan een zeer zacht prijsje, inclusief een uitgebreide lunch. Zo geniet u de hele dag hele gezin.

Zo gingen we in 2017 naar Bellewaerde met 374 deelnemers, in 2018 naar De Efteling met meer dan 500 deelnemers en in 2019 bezochten we met meer dan 500 deelnemers familiepark Pairi Daiza. 

In 2020 en 2021 kan de familiedag jammer genoeg niet plaatsvinden omwille van Covid-19. We willen extra voorzichtig zijn en onze leden en hun familie niet onnodig in gevaar brengen. Daarom verplaatsen we onze activiteiten in Bokrijk naar de lente van 2022. Iets om naar uit te kijken!
 

Hoe van dit voordeel gebruik maken?

Als u lid bent, zal u alle nodige informatie rond de (familie)dag van de Huisarts krijgen via de nieuwsbrief, mailings en op onze website. Via deze kanalen zal ook het inschrijvingsformulier worden verspreid. Kortom, u kan deze activiteit als lid van Domus niet missen.

Als u nog geen lid bent, en wenst deel te nemen aan onze activiteit, kan dit uiteraard van zodra u uw lidmaatschap in orde brengt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!