Op de Algemene Vergadering van 14 januari 2015 werd de nieuwe Raad van Bestuur verkozen. De verkozen leden van de Raad van Bestuur in alfabetische volgorde zijn: Kristof Hillemans, Els Pieters, Koen Steel, Siegfried Van Eygen, Roel Van Giel, Greet Van Kersschaever en Maaike Van Overloop.

Voorzitter is Roel Van Giel, ondervoorzitter is Greet Van Kersschaever en penningmeester is Koen Steel.

Aan de raad van bestuur werden toegevoegd: Ria Van Den Heuvel, Karel Buelens, Herwig van Pottelbergh, Ellen Van Leeuwen.

De Raad van Bestuur kan gecontacteerd worden via het team van Domus Medica.

RVB 14-01-15 003

vlnr. Koen Steel, Els Pieters, Roel Van Giel, Maaike Van Overloop, Kristof Hillemans, Greet Van Kersschaever en Siegfried Van Eygen

 

Kristof Hillemans

Huisarts in een groepspraktijk in 2547 Lint, Stagecoördinator bij het ICHO en praktijkopleider.

Kristof Hillemans

Els Pieters

Huisarts is een duopraktijk in 9960 Assenede, Bestuurslid van Huisartsenkring OMEHAK en het Huisartsenplatform Oost-Vlaanderen, lid van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren Oost-Vlaanderen.

Els Pieters

Koen Steel, penningmeester

Huisarts in 8380 Zeebrugge, co-voorzitter van het Domus Medica Kringloket, lid van de Federale Raad van Huisartsenkringen, voorzitter van het begeleidingscomité 1733

Koen Steel

Siegfried Van Eygen

Huisarts in 8501 Bissegem, ondervoorzitter van het Huisartsenplatform West-Vlaanderen

Siegfried Van Eygen

Roel Van Giel, voorzitter

Huisarts in een groepspraktijk in 2920 Kalmthout, lid van de stuurgroep van het Domus Medica Kennisdomein Kringen, Voorzitter van de stuurgroep van het LMN Noorderkempen, namens Domus Medica lid van de Nationale Commissie Geneesheren Ziekenfondsen.

Roel Van giel

Greet Van Kersschaever, ondervoorzitter

Huisarts in een wijkgezondheidscentrum in 3000 Leuven.

Greet Van Kersschaever

Maaike Van Overloop

Huisarts in 2040 Berendrecht, namens Domus Medica lid van de Nationale Commissie Geneesheren Ziekenfondsen en plaatsvervangend lid van het Verzekeringscomité.

Maaike Van Overloop