Bij eenlijn.be kunt u een aantal algemene en pakketspecifieke opleidingen volgen over verschillende eHealthdiensten. In april en mei zijn er een sessies beschikbaar over het elektronisch voorschrift. Er kan een algemene opleiding gevolgd worden, of u kunt een sessie volgen binnen uw eigen EMD-pakket samen met apothekers uit uw regio.

Deze pakketspecifieke sessies bestaan nu voor CareConnect en Windoc, met nog andere pakketten in de pijplijn.

Meer opleidingen in uw regio kunt u terugvinden op www.eenlijn.be.

Geen opleiding in uw buurt? Interesse in andere onderwerpen? Dan kunt u voor uw kring of huisartsenpraktijk een sessie naar keuze aanvragen!

Diabetesdossier efficiënt beheren in uw softwarepakket

Een opleidingssessie waarin u als huisarts leert hoe u een diabetesdossier goed en efficiënt kan beheren. We leren je vanuit een pathologiegerichte benadering de verschillende eGezondheidsdiensten gebruiken in jouw softwarepakket. Voor CareConnect - klik hier, voor Windoc - klik hier.

Leer meer over transmurale samenwerking met de eenlijn-sessie rond eGezondheid in ziekenhuizen.

Een nieuw opleidingspakket is beschikbaar voor huisartsen en specialisten die meer willen weten over samenwerking en gegevensdeling. Eenlijn.be biedt gezamenlijke sessies aan voor huisartsen en specialisten, met focus op de werking van de hubs en de documenten die uitgewisseld kunnen worden. Huisarts en specialisten ontmoeten elkaar en leren samen over de eGezondheidsdiensten die gebruikt kunnen worden in onderlinge communicatie. Meer informatie vindt u hier.

Deze sessies worden op vraag van ziekenhuis of kring georganiseerd, u kunt bij ‘zelf organiseren’ een eigen, lokale sessie aanvragen.