Arbeidsongeschiktheid na cholecystectomie

Ik ben Adriaan Daniels, HAIO verbonden aan de VUB en de KU Leuven, en wil u graag uitnodigen tot deelname aan mijn onderzoek. Ik ben voor mijn overstap naar de huisartsgeneeskunde actief geweest als chirurg (in opleiding). Vanop het raakvlak van deze 2 specialiteiten merkte ik dat er veel variabiliteit is in de hoeveelheid arbeidsongeschiktheid die voorgeschreven werd na relatief frequente abdominale heelkundige ingrepen.

Ik zou U dan ook graag willen vragen om deze korte online vragenlijst in te vullen om een beter zich te krijgen op de arbeidsongeschiktheid die wordt voorgeschreven na een cholecystectomie.

Om een zo representatief mogelijk beeld te krijgen, probeer ik zo veel mogelijk huisartsen en chirurgen te bereiken met onze enquête. Het invullen zal minder dan 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. Hopelijk heb ik uw interesse kunnen wekken en bent u bereid deel te nemen aan dit onderzoek. Ik kijk alvast uit naar uw antwoord. Deze studie werd goedgekeurd door een onafhankelijk ethisch comité, namelijk EC Onderzoek UZ/KU Leuven.

https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aeFD16sTygh1uzY

Alvast bedankt,
Adriaan Daniels
 

Publicatie datum
16 mrt 2023
Revisiedatum
16 mrt 2023