Maak uw praktijk of wachtpost duidelijk zichtbaar bij daglicht en in het donker met onze totaal vernieuwde gevelreclame met led-verlichting. Leds hebben een langere levensduur dan gewone TL-lampen, en daardoor lagere onderhoudskosten. Ook het dokterskenteken werd geactualiseerd en vereenvoudigd. De elegante lichtbak heeft nu een bolle kap en is aanzienlijk dunner.

Beschrijving:

Volledige plexi bolle kap, interne led-verlichting, afmetingen: 50 x 50 x 10 cm, dubbelzijdig beletterd met doktersteken zoals op onderstaand schema afgebeeld (rood-wit).

lichtreclame

Bestelformulier

Naam (*)
Invalid Input
Leveringsadres
Straat + nr. (*)
Invalid Input
Postcode + gemeente (*)
Invalid Input
Telefoon (*)
Invalid Input

E-mail (*)
Dit is geen correct geformuleerd e-mail adres
Lid Domus Medica (*)
Invalid Input
Lidnummer
Invalid Input

Bestelt hierbij
Invalid Input
Ongeplaatst geleverd: 999 euro voor leden, 1603 euro voor niet-leden
Geplaatst aan gevel: 1240 euro voor leden, 1845 euro voor niet-leden
Te plaatsen aan paal: 1089 euro voor leden, 1694 euro voor niet-leden

Voor meer details over deze prijzen en voorwaarden, zie hieronder. Prijzen incl. BTW.
Opmerkingen
Invalid Input

lichtbak2015 005 lichtbak2015 006

Prijs lichtreclame:

  • Ongeplaatst geleverd: 999 euro voor leden, 1603 euro voor niet-leden incl. BTW
  • Geplaatst aan gevel*: 1240 euro voor leden, 1845 euro voor niet-leden incl. BTW
  • Om te bevestigen aan een paal**: 1089 euro voor leden, 1694 euro voor niet-leden incl. BTW

* Standaard is geen kabel voorzien; standaard prijs ervan uit gaande dat op de plaats van bevestiging stroomtoevoer aanwezig is. Indien extra werken voor aansluiting en bekabeling nodig zijn (plaatsen van aftakdoos, schakelaar, kabel tegen gevel,...) wordt dit extra aangerekend.
De plaatsing is op een normale bereikbare plaats (bv. maximale hoogte 4m boven de grond, bereikbaar met ladder,...) en een normale kwalitatieve ondergrond (bv. niet een stuk gevel waar er bakstenen los zitten). Afwijkende situaties worden in regie verrekend. 

** Prijs is exclusief paal en plaatsingskosten. De prijs voor de plaatsing is afhenkelijk van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld de ondergrond waarin de paal geplaatst moet worden. Voro meer info kunt u terecht bij Caroline Herrijgers.

Garantie

Tien jaar op constructiefouten, 5 jaar op kleurvastheid en corrosie, 12 maanden op verlichting en elektrische installatie (excl. lampen).

Toelatingsaanvraag

U moet voor het plaatsen van een (licht-)reclame e.d. een gemeentelijke bouwvergunning aanvragen. Domus Medica is niet verantwoordelijk voor de beperkingen opgelegd door de lokale besturen.

Levertermijn

De installateur zal met u contact opnemen om een datum van plaatsing af te spreken die u beiden schikt. Dit is ook het moment om eventuele problemen of moeilijkheden te melden, zodat de installateur hiermee rekening kan houden

Bestellen

Bestellen kan via het formulier bovenaan deze pagina, of per fax (03 218 51 84). Bijkomende informatie kunt u ook verkrijgen via telefoon (03 425 76 76) op per e-mail (ter attentie van Caroline Herrijgers).

Activiteiten van Domus Medica